KluppluZ opent vestiging in gemeente Arnhem

4 januari 2019

In de aanloop naar de Week van de Opvoeding organiseren de Intern Begeleiders Kinderopvang van KluppluZ een interessante workshopavond met het thema Opvoeden is samenspel. Tijdens deze themabijeenkomst krijgen ouders tips en handreikingen over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Bij KluppluZ Groningensingel kunnen de kinderen na school en in de vakantieperiodes terecht voor gespecialiseerde groepsbegeleiding. Doel van deze begeleiding is het vergroten van zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en zelfstandigheid. De begeleiding is afhankelijk van de behoefte van het kind en daarom helemaal op maat. Het streven is om kinderen, wanneer mogelijk, terug te begeleiden naar een reguliere setting.  
 
KluppluZ zoekt actief de samenwerking met kinderopvang, peuteropvang en primair onderwijs en is gevestigd in het voormalige lokaal van bso De Kubus (Kinderopvang Skar). Partners van KluppluZ Groningensingel zijn SBO de Piramide (een school van de Basisfluvius) en bso de Wervelwind van Kinderopvang Skar. Het gebouw aan de Groningensingel 1185, waar KluppluZ haar deuren opent, wordt gedeeld met een school voor speciaal basisonderwijs: De Horizon (onderdeel van de Delta Scholengroep) en heeft de beschikking over een zeer ruime buitenruimte met een afgescheiden rustruimte.

Over KluppluZ 
Naast gespecialiseerde groepsbegeleiding voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar biedt KluppluZ begeleiding op school, in de kinderopvang of thuis en ook diverse (weerbaarheids)trainingen. KluppluZ is actief in Eindhoven en omgeving, Helmond, Elst (Gelderland) en Veenendaal. De locatie aan de Groningensingel is de eerste vestiging in de gemeente Arnhem. Meer weten over KluppluZ? Bekijk dan deze website.

KluppluZ opent vestiging in gemeente Arnhem