Workshops tijdens de Week van de Opvoeding

19 september 2017

Van 2 tot en met 8 oktober a.s. vindt de Week van de Opvoeding plaats. Dit jaar is het thema ‘Buiten de lijntjes’. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Daarom worden door heel Nederland workshops, webinars, lezingen en andere activiteiten georganiseerd.

Week van de Opvoeding
Tijdens deze Week van de Opvoeding organiseert KluppluZ op maandag 2 oktober a.s. een avond vol interessante workshops over opvoeden. De workshops zijn gericht op het jonge kind, maar ook op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens deze gezellige avond krijgen ouders tips en handreikingen hoe zij samen met hun kind(eren) vrije momenten op een leuke, leerzame manier kunnen invullen.

Ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar kunnen de volgende workshops volgen:

- Beweegkriebels
Kinderen hebben plezier in bewegen en bewegen het liefst de hele dag. Bewegen is de basis van alles wat een kind leert en gaat leren.

- FantasieRIJK
Dit is de periode van het 'magisch denken'. Het fantasiespel is een goede manier voor kinderen om nieuwe dingen te onderzoeken en even in de huid van iemand anders te kruipen.

En voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar zijn de volgende workshops interessant:

- Aan de kook
“Dat lust ik niet!”, “Waarom eten we altijd dát?” en “Hoeveel hapjes moet ik daarvan eten?” Deze workshop biedt creatieve en grappige kookideeën en praktische tips voor het koken samen met kind(eren).

- Wat gaan we doen vandaag?
“Ik verveel me”, “Wat gaan we doen vandaag?” en “Ik wil niet wandelen!” In deze workshop komen tips en ideeën aan bod om de vrije tijd als gezin op een gezellige manier in te vullen.

Meer informatie?
De avond vindt van 19.00 tot 21.45 uur plaats in Eindhoven en is alleen toegankelijk voor genodigden. Meer informatie over de Week van de Opvoeding vindt u op www.weekvandeopvoeding.nl.

Workshops tijdens de Week van de Opvoeding