Luna (5 jaar) is zorgzaam en gevoelig

Ze staat nooit vooraan en nieuwe dingen uitproberen laat ze graag aan anderen over. Samen bouwen we aan haar zelfvertrouwen.

Met wat hulp durft Luna nu haar plekje in te nemen binnen de groep. Je ziet haar elke dag meer opbloeien. Ze verrast je met haar blik op de wereld en staat steeds sterker in haar schoenen. Bij KluppluZ hebben we oog voor Luna en dat werkt.

Soms heeft een kind
net dat beetje extra nodig.

Soms kunnen kinderen wel wat extra hulp gebruiken op het gebied van weerbaarheid of bij het omgaan met hun emoties. ​Denk bijvoorbeeld aan het kind dat wel wat steviger in zijn schoenen zou mogen staan. Of het kind van wie de ouders zijn gescheiden en dat zich daarmee geen raad weet. Deze kinderen hebben niet per se intensieve begeleiding nodig, maar kunnen al heel veel baat hebben bij een van de trainingen van KluppluZ.

Training

KluppluZ helpt kinderen hun sociale vaardigheden verder te ontwikkelen met de weerbaarheidstraining Rots en Water. Met training bij echtscheidingssituaties leren kinderen de scheiding van hun ouders beter begrijpen en een plekje te geven. En om hen zichzelf beter te begrijpen en verwoorden, biedt KluppluZ psycho-educatie aan.

Wanneer blijkt dat uw kind een grotere ondersteuningsbehoefte heeft, biedt KluppluZ verschillende soorten begeleiding.

Ieder kind verdient zijn of haar plekje. Op school, thuis en in de wereld. Vaak gebeurt dat vanzelf, maar soms hebben kinderen behoefte aan extra ondersteuning.