Extra ondersteuning

Heb jij – naast de expertise die jouw school al biedt vanuit de basisondersteuning – behoefte aan extra ondersteuning? Of heb je juist in deze periode zorgen rondom kwetsbare kinderen? Doe dan gerust een beroep op de expertise van KluppluZ. Wij hebben brede ervaring in onderwijszorgarrangementen, waarbij het onderwijs en de zorg samenkomt. Zo helpen we niet alleen de kinderen zelf, maar ook hun begeleiders op school en thuis. Wij denken graag (kosteloos) met je mee.  
 
Door preventief actie te ondernemen: 

  • Voorkomen we dat kinderen uitvallen in het onderwijssysteem. 
  • Komen kinderen tot rust doordat pedagogische beschikbaarheid wordt geboden en daardoor didactische ontwikkeling (weer) mogelijk is. 
  • Kunnen kinderen op hun huidige basisschool blijven, eventueel totdat zij starten bij een beter passende onderwijsplek.  

Ja, ik wil graag vrijblijvend en kosteloos sparren. 

Over KluppluZ 

KluppluZ biedt (tijdelijk) hulp aan kinderen op het gebied van onderzoek, diagnostiek, behandeling en gespecialiseerde begeleiding. Dat kan op locatie, zoals op school of de kinderopvang, of thuis. KluppluZ streeft er naar om waar nodig al in een vroeg stadium te interveniëren. We richten ons op vroegsignalering en preventie waarbij het ons uitgangspunt is om kinderen in hun reguliere setting te versterken. Hierdoor kunnen we grotere problemen (zoals bijv. uitvallen) in een later stadium mogelijk voorkomen. Dat doen wij vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid​, in samenspraak met de ouders en onze partners, zoals het onderwijs, de kinderopvang en gemeenten.​ Altijd op maat, met oog voor de specifieke behoeften van ieder kind.  

Ik wil meer weten over KluppluZ