Wie zijn wij?

KluppluZ biedt extra ondersteuning voor kinderen van 0 tot 18 jaar die dat (tijdelijk) nodig hebben. Die ondersteuning bieden wij vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid​, in samenspraak met de ouders en onze partners, zoals het onderwijs, de kinderopvang en gemeenten.​ Samen begeleiden we deze kinderen in hun groei naar volwassenheid. Altijd op maat, met oog voor de specifieke behoeften van ieder kind.

Ons team kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan expertise en professionaliteit. Eén ding hebben wij allemaal gemeen: wij gunnen het ieder kind om zich optimaal te ontwikkelen. Om zijn of haar talenten te ontplooien en zijn of haar mogelijkheden te leren benutten. En daar helpen we kinderen én ouders graag bij.


"Jolene zit zoveel lekkerder in haar vel."

Mijn naam is Renee en mijn dochter van 4 jaar heet Jolene. Jolene zat niet lekker in haar vel. Ze beet zichzelf en ze sloeg vaak andere kinderen. We voelden dat er iets niet goed ging. De dagopvang raadde ons KluppluZ aan. Ik kon direct terecht, geen lange wachtlijst en duidelijke uitleg over de aanpak. Lees verder >

Bekijk alle reviews

"Het is erg fijn dat je er als leerkracht of ouder

niet alleen voor staat. Het geeft je lucht dat

anderen meedenken over de juiste tips."

Een leerling met autisme in de klas, dat was voor ons allemaal nieuw, maar niet vreemd. Een les over autisme, die KluppluZ in de klas gaf, heeft ons allemaal herkenning gegeven én begrip voor de leerling.  Lees verder >

Bekijk alle reviews

Onderdeel Wij zijn JONG

KluppluZ is onderdeel van Wij zijn JONG. Want samen bereiken we meer. We leren van elkaar en versterken elkaar in onze missie: alle kinderen en jongeren alle kansen geven om ze te helpen opgroeien tot sociale, bekwame en zelfstandige volwassenen. Alle merken van Wij zijn JONG werken vanuit dezelfde pedagogische visie en een gezamenlijke strategie. Meer weten? Kijk op wijzijnjong.nl.

Erkende zorgpartij