Over ons

Omdat ieder kind het verdient

om gelukkig te zijn.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. En daaraan bijdragen vinden we onze belangrijkste taak. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we hen kunnen geven. Door een warme sfeer te creëren waarin ieder kind zichzelf kan zijn. Door hun nieuwsgierigheid te prikkelen in een uitdagende omgeving. We geven jouw kind de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen en samen te lachen. Een keer te vallen en weer op te staan. Want wij geloven dat jouw kind daar beter van wordt.

Meer over de visie op kindontwikkeling

Dit zijn wij

Wij stellen ons graag voor.

Wij hebben een topteam voor je klaarstaan. Dit team bestaat uit gepassioneerde professionals die zich inzetten voor de begeleiding en ontwikkeling van kinderen, en daarbij een omgeving creëren waarin kinderen zichzelf kunnen zijn. Onze teamleden hebben verschillende achtergronden en beschikken over uitstekende vaardigheden en expertise. Onze diversiteit is een kracht, omdat het de mogelijkheid biedt om te voorzien in de unieke behoeften van elk kind.

Ontdek de kracht en expertise van onze mensen.

Meer over ons team

“Vanaf het moment dat we zijn gestart, hebben we een heel ander kind”

We wilden graag weten waarom onze dochter bepaald gedrag vertoonde. We merkten iets, maar wisten niet wat. Nu we weten wat er aan de hand is, kunnen we haar helpen. En dat is zó fijn. Lees verder +

Meer ervaringen van ouders 

Erkende zorgpartij

 

NIP.png

SKJ.png

 

NVO.png