Groningensingel

KluppluZ Groningensingel

Groningensingel 1185, 6835 HZ Arnhem

Bij KluppluZ Groningensingel mogen kinderen zichzelf zijn. Wie bij ons binnenloopt, ervaart het zelf: 'Wat hangt hier een fijne sfeer!' Met een jong en gedreven team bieden wij specialistische groepsbegeleiding voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een extra begeleidingsvraag.

040 - 294 89 39

Ieder kind kan meedoen

Ieder kind kan meedoen

Plezier, welbevinden en betrokkenheid staan bij ons voorop. Ieder kind kan meedoen, daar zorgen we voor. We bieden dan ook zo veel mogelijk zorg op maat. De lijntjes met onze samenwerkingspartners houden we kort. Op die manier kunnen we kinderen de best aansluitende begeleiding bieden.

Dagelijkse structuur biedt houvast

Dagelijkse structuur biedt houvast

We werken volgens een dagelijkse structuur. Op ons planbord hangen foto's of pictogrammen van de activiteiten. Taal is hierdoor geen barrière. De kinderen hebben hun eigen foto die ze met klittenband kunnen ophangen op het planbord, in de speelhoeken en op de stoelen. Zo kunnen ze zelf met de medewerkers van de groep afstemmen wat ze willen doen.

Ontdekkend leren

Ontdekkend leren

Vakantieprogramma maken? De kinderen mogen meebeslissen. Ook kunnen ze hun stem laten horen via onze nieuwsbrief. 'Ga het maar proberen, ga het maar ervaren, met of zonder hulp' is ons motto. Neem de tijd, stapje voor stapje, in je eigen tempo. Persoonlijke doelen worden spelenderwijs aan de groep aangeboden in een rijke speelleeromgeving.

Op deze vestiging

Speciaal voor jou

De kinderen spelen graag buiten op het speelplein. Dit plein ligt aan de achterkant van het gebouw, om de groep heen. Hierdoor hebben de kinderen het gevoel dat ze zelfstandig buitenspelen. Bij slecht weer spelen we binnen. In de groepsruimte of daarbuiten in een van de speelhoeken.

Openingstijden

Ma bso: 14.30 tot 18.00 uur
   
Di bso: 14.30 tot 18.00 uur
   
Wo bso: 12.00 tot 18.00 uur
   
Do bso: 14.30 tot 18.00 uur
   
Vr bso: 12.00 tot 18.00 uur
   

Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn we van 8.30-18.00 uur open.

Groepen

Onze Groep

KluppluZ Groningensingel is gehuisvest in het gebouw van SBO De Piramide. Op hetzelfde terrein zit ook SBO De Horizon. Daarnaast werken we samen met Driestroom, met diverse scholen in Arnhem en omgeving en met Skar. Skar is net als KluppluZ onderdeel van Wij zijn JONG.

Lizeth Koerselman
Coördinator Planning en Advies
040 - 294 89 39
info@kluppluz.nl 

Ons adres
Groningensingel 1185
6835 HZ Arnhem

LRK: 125600586

Plan route