Kluizeweg

KluppluZ Kluizeweg

Kluizeweg 189, 6815 EC Arnhem

Aan de Kluizeweg in het bosrijke Arnhem Noord biedt KluppluZ gespecialiseerde, naschoolse begeleiding en opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Je vindt ons in SBO De Klaproos. Wij werken nauw samen met deze school. Ook werken we samen met de reguliere opvang van Skar.

040 - 294 89 39

Gespecialiseerde groepsbegeleiding

Gespecialiseerde groepsbegeleiding

Wij gaan uit van de krachten en kwaliteiten van kinderen. In een veilige en vertrouwde omgeving bieden wij hen duidelijke kaders waarbinnen zij zelf keuzes mogen maken. Om zo hun zelfvertrouwen te vergroten. De groepsbegeleiding die wij bieden, is gebaseerd op de zorgvraag van je kind. Voor de start van het traject maken we samen met jou afspraken over de begeleiding. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor het versterken van het zelfvertrouwen, de zelfredzaamheid en de zelfstandigheid. Zo wordt de thuissituatie ontlast, wat zorgt voor meer rust in de omgeving van je kind.

Ieder kind kan meedoen

Ieder kind kan meedoen

Plezier, welbevinden en betrokkenheid zijn onze belangrijkste pijlers. KluppluZ biedt zorg op maat. De lijntjes met ouders en onze samenwerkingspartners houden we kort. Op die manier kunnen we kinderen de best aansluitende begeleiding bieden. Daar waar kinderen moeite hebben met samenspel of met concentratie, bedenken we creatieve oplossingen. Ook als de taalontwikkeling van een kind achterloopt, bieden we ondersteuning.

Dagelijkse structuur biedt houvast

Dagelijkse structuur biedt houvast

Voor het plannen van de activiteiten hangen de kinderen een pictogram op een planbord. Dit bord is verdeeld in tijdsblokken. De planning is een rode draad door de dag. Deze biedt de kinderen structuur, houvast en een groei naar zelfstandigheid.

Op deze vestiging

Speciaal voor jou

Onze vestiging heeft een prikkelarme ruimte met mooie speelhoeken. Daarnaast mogen we gebruikmaken van de prachtige buitenruimte van school. Onze pedagogisch professionals zijn betrokken, betrouwbaar en bevlogen. Zij staan klaar om kinderen buiten schooltijd passende begeleiding te bieden in een prettige, vertrouwde omgeving. Vanuit KluppluZ volgen onze professionals regelmatige scholing(en) en intervisie. Onze zorgcoördinator coacht hen op pedagogische inhoud.

Openingstijden

Ma bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Di bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Wo bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Do bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Vr   gesloten
   

Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn we van 8.30-18.00 uur open.

Groepen

Onze Groep

KluppluZ Kluizeweg is gehuisvest in het gebouw van SBO de Klaproos. We werken samen met diverse scholen in Arnhem en omgeving. Daarnaast met Driestroom, entrea lindenhout en Skar. Skar is net als KluppluZ onderdeel van Wij zijn JONG.

Lizeth Koerselman
Coördinator Planning en Advies
040 - 294 89 39
info@kluppluz.nl 

Ons adres
Kluizeweg 189
6815 EC Arnhem

06 - 25 66 27 39
kluizeweg@kluppluz.nl

LRK: 315262254

Plan route