Morel

KluppluZ Morel

Morel 28, 6662 VH Elst

Wie bij ons binnenloopt, ervaart het zelf: 'Wat hangt hier een fijne sfeer!' KluppluZ Morel biedt specialistische groepsbegeleiding voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een extra begeleidingsvraag. In een veilige en vertrouwde omgeving bieden wij hen duidelijke kaders waarbinnen zij zelf keuzes mogen maken.

040 - 294 89 39

Dagelijkse structuur biedt houvast

Dagelijkse structuur biedt houvast

We werken volgens een dagelijkse structuur. Op ons planbord hangen foto's of pictogrammen van de activiteiten. Taal is hierdoor geen barrière. De kinderen hebben hun eigen foto die ze met klittenband kunnen ophangen op het planbord, in de speelhoeken en op de stoelen. Zo kunnen ze zelf met de medewerkers van de groep afstemmen wat ze willen doen.

Ontdekkend leren

Ontdekkend leren

Vakantieprogramma maken? De kinderen mogen meebeslissen. Ook kunnen ze hun stem laten horen via onze nieuwsbrief. 'Ga het maar proberen, ga het maar ervaren, met of zonder hulp' is ons motto. Neem de tijd, stapje voor stapje, in je eigen tempo. Persoonlijke doelen worden spelenderwijs aan de groep aangeboden in een rijke speelleeromgeving.

KluppluZ en Skar

KluppluZ en Skar

In hetzelfde gebouw zit ook Skar Kersentuin. Hierdoor kunnen we goed gebruikmaken van elkaars expertise. De kinderen van KluppluZ en Skar ontmoeten elkaar op het plein. Daar kunnen ze samen spelen, maar er is ook voldoende ruimte om eigen spel te doen.

Op deze vestiging

Speciaal voor jou

Als het weer het toelaat, zijn we buiten te vinden. Daar spelen we op het speelplein, op de klimtoestellen en met de skelters. Als we binnenspelen, kun je ons vinden in de hal of in een van de speelhoeken. Vooral het winkeltje is bij de kinderen erg populair! Ook maken we soms gebruik van de gymzaal. Met matten en bankjes bouwen we daar dan een hindernisbaan.

Openingstijden

Ma bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Di bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Wo bso: 12.00 tot 18.00 uur
   
Do bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Vr bso: 12.00 tot 18.00 uur
   

Op studiedagen en tijdens schoolvakanties zijn we van 8.30-18.00 uur open.

Groepen

KluppluZ Morel is gehuisvest in het gebouw de Kersentuin in Elst. In hetzelfde gebouw zijn ook basisschool 't Startblok en Skar te vinden. Skar is net als KluppluZ onderdeel van Wij zijn JONG.

Daarnaast werken we samen met Wonderwijs, Trivium en De Onderwijsspecialisten.

Lizeth Koerselman
Coördinator Planning en Advies
040 - 294 89 39
info@kluppluz.nl 

Ons adres
Morel 28
6662 VH Elst

LRK: 170329550

Plan route