Zuiderkruis

KluppluZ Zuiderkruis

Zuiderkruis 740, 3902 XX Veenendaal

KluppluZ Zuiderkruis biedt gespecialiseerde groepsbegeleiding en naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar met een begeleidingsvraag. Onze vestiging kenmerkt zich door de huiselijke sfeer. In een veilige en vertrouwde omgeving bieden wij kinderen duidelijke kaders waarbinnen zij zelf keuzes mogen maken. Elk kind mag bij ons zijn wie het is.

040 - 294 89 39

Ruimte om zichzelf te ontwikkelen

Ruimte om zichzelf te ontwikkelen

Heeft een kind moeite met samen spelen? Vindt hij of zij het moeilijk om contact te maken? Of is het fijn als een kind leert aangeven wat hij of zij wel of niet leuk vindt? Bij ons krijgen kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. En zij krijgen van onze pedagogisch professionals de begeleiding om dit te leren. Daarbij gaan we altijd uit van de kwaliteiten van het kind. Het uitgangspunt van onze begeleiding is dat deze altijd tijdelijk wordt ingezet.

Tijd zelf indelen

Tijd zelf indelen

Sommige kinderen vinden het moeilijk om hun vrije tijd in te delen. Om te bedenken wat ze leuk vinden om te doen en om dit vol te houden. Wil het kind samen met andere kinderen spelen? Of kiest het voor een rustmoment voor zichzelf? Wij helpen hem of haar bij het maken van de juiste keuze op dat moment. Daarbij is het vergroten van het welbevinden altijd ons uitgangspunt.

Vakanties zijn extra gezellig en bijzonder

Vakanties zijn extra gezellig en bijzonder

We maken de vakantiedagen altijd extra gezellig en bijzonder. Soms maken we een uitstapje. Of we nodigen iemand uit om op onze vestiging een activiteit te organiseren. Een andere keer organiseren we zelf activiteiten. De kinderen mogen hier ook over meebeslissen. De activiteiten sluiten altijd aan op de mogelijkheden en behoeftes van de kinderen.

Op deze vestiging

Speciaal voor jou

Spelen in de bouwhoek, de knutselhoek, op het buitenspeelterrein of even relaxen in de rustruimte? Er is keuze genoeg voor ieder kind. Ons lokaal is licht, ruim en overzichtelijk ingedeeld. We zorgen voor een rijke, uitdagende omgeving, maar ook voor genoeg rust. Je vindt onze groepsruimte in SBO de Windroos in Veenendaal. Maar uiteraard zijn ook kinderen van andere scholen welkom!  

Openingstijden

Ma bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Di bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Wo bso: 12.00 tot 18.00 uur
   
Do bso: 14.00 tot 18.00 uur
   
Vr   gesloten
   

In schoolvakanties zijn wij open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Kinderen kunnen dan een halve of een hele dag aanwezig zijn. Dit hangt af van de afspraken die gemaakt zijn met de ouder(s) en verwijzers.

Groepen

We hebben één groep voor maximaal 10 kinderen van 4 tot 12 jaar. We werken altijd met twee begeleiders. Zij hebben ruime kennis in het begeleiden van kinderen met een begeleidingsvraag.

We hebben een eigen groepsruimte. Daarnaast mogen we ook ruimtes in de school gebruiken. En natuurlijk gaan we ook graag naar buiten! Uiteraard altijd onder begeleiding van onze medewerkers.

Lizeth Koerselman
Coördinator Planning en Advies
040 - 294 89 39
info@kluppluz.nl 

Ons adres
Zuiderkruis 740
3902 XX Veenendaal 

LRK: 170329550

Plan route