Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Hieronder staan de meest gestelde vragen aan KluppluZ. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je mailen naar info@kluppluz.nl of bellen naar 040-294 89 39. Onze medewerkers van Planning en Advies helpen je graag verder.

Je kunt jouw kind aanmelden door contact op te nemen met onze afdeling Planning & Advies via 040 294 89 39 of info@Kluppluz.nl.

Heb je nog geen verwijzing voor de aanmelding bij KluppluZ? Neem dan contact op met jouw gemeente.

KluppluZ heeft meerdere vestigingen. Bekijk hier alle vestigingen en vind er een bij jou in de buurt.

Opzeggen kan door te mailen naar info@kluppluz.nl. De opzegtermijn is 1 maand. De opzegtermijn gaat in vanaf de dag dat wij de opzegging ontvangen.

Onze afdeling Debiteuren kan je helpen met vragen over je factuur. Je mag dan bellen naar 040 294 89 25 of mailen naar debiteuren@kss.nl.

Onze leveringsvoorwaarden vind je hier. Heb je hier vragen over? Dan kun je mailen naar info@kluppluz.nl of bellen naar 040-294 89 39. Onze medewerkers van Planning en Advies helpen je graag verder.

Ons huisreglement vind je hier. Heb je hier vragen over? Dan kun je mailen naar info@kluppluz.nl of bellen naar 040-294 89 39. Onze medewerkers van Planning en Advies helpen je graag verder.

De Wet Kinderopvang wil de kwaliteit van de kinderopvang beschermen en behouden. Hierdoor moet elke kinderopvang voldoen aan bepaalde eisen. Ook wordt er vanuit de Wet Kinderopvang een bepaald aantal opvanguren voor jouw kind vergoed. Op de website van de Dienst Toeslagen vind je of en hoeveel opvanguren je vergoed krijgt.

We willen graag weten wie de kinderen zijn die naar onze kinderopvang komen. Dit is ook een van de kwaliteitseisen vanuit de Jeugdwet. Het identificeren kan met een geldig legitimatiebewijs. KluppluZ vraagt hier alleen om als de gemeente of de verwijzer dit nog niet gedaan heeft. Meestal is dit echter wel al gebeurd.

KluppluZ controleert en noteert het Burgerservicenummer (BSN) in de administratie. Dit nummer staat op het aanmeldformulier. Wij maken géén kopie van het legitimatiebewijs.

Een paspoort, rijbewijs of een Nederlandse identiteitskaart is een geldig legitimatiebewijs. De bijschrijving van jouw kind in je paspoort kan helaas niet worden gebruikt. De documenten mogen uiteraard niet verlopen zijn. Dan zijn ze niet meer geldig.