Gedrag

Extra hulp

Tijdens je schoolperiode.

Sommige kinderen en jongeren hebben extra hulp nodig tijdens hun schoolperiode. Wij begrijpen dat als geen ander en bieden hen de begeleiding en aandacht die ze verdienen. KluppluZ doet onderzoek naar gedragsontwikkeling, zoals ADHD, autisme, boosheid en overprikkeling. Daarnaast bieden we verschillende vormen van begeleiding, zowel individueel als in groepsverband.

ADHD

Wat is ADHD? Welke problemen kunnen er spelen bij mijn kind en hoe kan ik hier hulp bij krijgen? Als je hier vragen bij hebt, kan KluppluZ je helpen. Wij geloven dat elk kind zich kan ontwikkelen met de juiste (tijdelijke) begeleiding.

Lees meer

Autisme

Ik denk dat mijn kind autisme heeft. Wat kan ik doen? Een autismetest? Wat is autisme eigenlijk? Als je worstelt met een of meer van dit soort vragen, kunnen we je helpen. Ons doel is nooit om 'een sticker te plakken'. Maar om (tijdelijke) extra ondersteuning te bieden.

Lees meer

Boosheid

Wat is boosheid? Waarom is mijn kind boos? En wat kan ik doen als mijn kind vaak of extreem boos is? KluppluZ kan helpen om de boosheid van je kind te begrijpen en te verminderen. Boosheid komt ergens vandaan en kan worden verminderd. Hier vertellen we je er meer over.

Lees meer

Overprikkeling

In onze veeleisende en snelle maatschappij worden we blootgesteld aan enorm veel prikkels. Niet iedereen kan deze prikkels filteren of hier goed mee omgaan. Dit geldt ook voor kinderen. Zij kunnen snel overprikkeld raken. Wat is overprikkeling? Hoe herken je overprikkeling bij jouw kind? En wat kun je dan doen? KluppluZ kan helpen met prikkelverwerking wat zorgt voor meer rust.

Lees meer

“Vanaf het moment dat we zijn gestart, hebben we een heel ander kind”

We wilden graag weten waarom onze dochter bepaald gedrag vertoonde. We merkten iets, maar wisten niet wat. Nu we weten wat er aan de hand is, kunnen we haar helpen. En dat is zó fijn. Lees verder +

MEER ERVARINGEN