Jouw partner in ondersteuning op maat voor kinderen en professionals.
Soms hebben kinderen extra ondersteuning nodig. Op het gebied van communicatie, gedrag, cognitieve of sociaal-emotionele ontwikkeling. KluppluZ biedt kinderen, maar ook professionals hulp met onderzoek, behandeling en gespecialiseerde (groeps)begeleiding. Dat kan op locatie, zoals op school of de kinderopvang, of thuis. Ons team kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan expertise en professionaliteit. We richten ons op vroegsignalering en preventie waarbij het ons uitgangspunt is om kinderen in hun reguliere setting te versterken.

Preventief actie ondernemen
Helaas komt hulp voor kwetsbare kinderen vaak erg laat, waardoor er snel ingezet dient te worden op curatieve begeleiding. KluppluZ streeft er echter naar om waar nodig al in een vroeg stadium te interveniëren.

We richten ons op vroegsignalering en preventie waarbij het ons uitgangspunt is om kinderen in hun reguliere setting te versterken. Hierdoor kunnen we grotere problemen (zoals bijv. uitvallen) in een later stadium mogelijk voorkomen. Dat doen wij vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid, in samenspraak met de ouders en onze partners, zoals het onderwijs, de kinderopvang en gemeenten. Daarbij begeleiden we ook professionals in onderwijs en kinderopvang.

ItsCover_KluppluZ_Vierkant_0013_Generatieve-laag-8.jpgSuzanne Arts
Planning & Advies

info@kluppluz.nl
040 294 89 39
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven

ItsCover_KluppluZ_Vierkant_0014_Generatieve-laag-7.jpgLizeth Koerselman
Planning & Advies

info@kluppluz.nl
040 294 89 39
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven

Bel mij terug

Onze werkwijze

Het is soms een hele zoektocht om de juiste hulp te kunnen vinden. Wat kun je verwachten en welke stappen worden er genomen? We leggen het je graag uit.

Een helpende hand

KluppluZ biedt kinderen, maar ook professionals hulp met onderzoek en gespecialiseerde (groeps)begeleiding. Ook als professional kun je wel eens een helpende hand gebruiken.

Michelle.jpg“Het is erg fijn dat je er als leerkracht of ouder niet alleen voor staat. Het geeft je lucht dat anderen meedenken over de juiste tips.”

Een leerling met autisme in de klas, dat was voor ons allemaal nieuw, maar niet vreemd. Een les over autisme, die KluppluZ in de klas gaf, heeft ons allemaal herkenning gegeven én begrip voor de leerling.  Lees verder >

Bekijk alle reviews

Kaartje-Kluppluz-website-ingezoomd-1.pngGemeenten.
KluppluZ heeft contracten met een groot aantal gemeenten. Zo kunnen wij kinderen in deze gemeenten met de juiste hulp, net dat beetje extra ondersteuning bieden.

Wil je weten hoe dit in jouw gemeente geregeld is? Neem dan contact op met ons team Planning en Advies. Telefoonnummer 040 294 89 39