KluppluZ Leuvenlaan

Leuvenlaan 23, 5628 WE Eindhoven

In de Monsieur Bekkersschool (MBS) aan de Leuvenlaan in Eindhoven biedt KluppluZ buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar met een extra hulpvraag. Onze vestiging kenmerkt zich door een fijne sfeer. We werken nauw samen met KluppluZ Venetiëstraat.

040 - 294 89 39

Ieder kind kan meedoen

Ieder kind kan meedoen

Wij zorgen ervoor dat ieder kind kan meedoen met alle activiteiten. Is een kind wat minder mobiel? Of zijn er kinderen die moeite hebben met samenspel of concentratie? Dan bedenken we creatieve oplossingen. Ook als de taalontwikkeling van een kind achterloopt, bieden we ondersteuning.

Zorg op maat

Zorg op maat

Plezier, welbevinden en betrokkenheid vinden we het belangrijkste. Daarom is de zorg van KluppluZ op maat. Zo bieden we jouw kind de best aansluitende begeleiding. De lijntjes met ouders en samenwerkingspartners zijn kort.

Planning is de rode draad

Planning is de rode draad

Onze pedagogisch professional plant de eetmomenten en de ophaaltijd in. Verder maken de kinderen– als ze dat kunnen – hun eigen planning. Ze doen dit door het ophangen van pictogrammen op een planbord dat verdeeld is in tijdsblokken. De planning is een rode draad door de dag, dit biedt kinderen houvast en groei naar zelfstandigheid.

Op deze vestiging

Speciaal voor jou

Onze vestiging zit in de Monsieur Bekkersschool (MBS) aan de Leuvenlaan. In onze sfeervolle groepsruimte zit ook de schoolbibliotheek. We maken ook gebruik van de buitenruimte van school, de gymzaal en het spellokaal.

Openingstijden

Ma bso: 14.30 tot 18.00 uur
   
Di bso: 14.30 tot 18.00 uur
   
Wo bso: 12.30 tot 18.00 uur
   
Do bso: 14.30 tot 18.00 uur
   
Vr bso: 14.30 tot 18.00 uur
   

In de schoolvakanties zijn wij alle dagen open van 8.30 - 18.00 uur. We voegen dan samen met KluppluZ Venetiëstraat.

Groepen

We bieden opvang voor maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Onze groep bestaat voornamelijk kinderen van de afdeling SO (speciaal Onderwijs) van de Monsieur Bekkersschool (MBS)

Voordat een kind op de groep start, kijken we naar de best passende plek voor het kind. Is dat KluppluZ? En zo ja, welke vestiging past het best? We kijken daarbij naar onder andere de ontwikkelingsleeftijd en begeleidingsvraag van het kind. 

Suzanne Arts
Coördinator Planning en Advies
040 - 294 89 39
info@kluppluz.nl 

Ons adres
Leuvenlaan 23
5628 WE Eindhoven

LRK: 342553628

Plan route