Voor ouders

Ieder kind verdient het om gelukkig te zijn. Helaas gaat dat niet altijd vanzelf. Soms heeft je zoon of dochter hier wat extra hulp bij nodig. Maar wat heeft jouw kind precies nodig? Het is soms een hele zoektocht om de juiste hulp te vinden. Want ieder kind is uniek. Daarom is onze begeleiding dat ook.  

Jouw kind staat altijd centraal 
De behoeften van jou en jouw kind staan altijd voorop. Samen met jou bekijken we hoe jouw kind het beste zijn of haar weg kan vinden. Ieder kind doet dit op zijn of haar eigen tempo. Wij bieden hulp op het gebied van onderzoek en begeleiding. Dat kan op locatie, zoals op school of de kinderopvang, of gewoon thuis.  

Onze professionals staan voor jou klaar 
Ons professionele team kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan expertise. Eén ding hebben wij allemaal gemeen: wij gunnen het ieder kind om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Wij willen jouw kind helpen om zijn of haar talenten te ontplooien en mogelijkheden te leren benutten.  
 
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 
KluppluZ biedt een plek waar jou en jouw kind worden gezien en gehoord. Zodat jouw kind weer lekker in zijn vel komt te zitten, en er meer rust komt voor het hele gezin.


"Jolene zit zoveel lekkerder in haar vel."

Mijn naam is Renee en mijn dochter van 4 jaar heet Jolene. Jolene zat niet lekker in haar vel. Ze beet zichzelf en ze sloeg vaak andere kinderen. We voelden dat er iets niet goed ging. De dagopvang raadde ons KluppluZ aan. Ik kon direct terecht, geen lange wachtlijst en duidelijke uitleg over de aanpak. Lees verder >

Bekijk alle reviews

Hoe werkt KluppluZ?

KL_487121_Iconen_proces_OUDERS_neutraal.jpg

 

Meer weten?

Wil je meer informatie? Bijvoorbeeld wat je van ons kunt verwachten, welke stappen genomen worden of wie de kosten betaalt? Deze informatie kun je op deze pagina vinden.

Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Bel ons op 040 - 294 89 39 of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.