“Fijn dat er naar je geluisterd wordt en dat je serieus genomen wordt”

5 oktober 2023
“Fijn dat er naar je geluisterd wordt en dat je serieus genomen wordt”
Puzzelstukjes op hun plaats 

Onze dochter is nu 8,5 jaar. Toen ze 5 jaar was had ze wat problemen en spanningen op school, daar dachten ze aan hoogbegaafdheid. Haar juf is gelukkig heel proactief en heeft haar wat extra uitdaging gegeven. Al snel merkten we dat ze beter in haar vel kwam te zitten. We hebben zelf ook informatie over het gedrag van onze dochter opgezocht. In eerste instantie waren we hierin terughoudend, want we wilden niet dat ze zich anders zou gaan voelen. Maar al snel vielen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Goede ervaringen met KluppluZ 

Vanuit de gemeente kregen we de kosten van het traject vergoed. Vervolgens kregen we een hele lijst van zorgverleners waaruit we konden kiezen. Even zagen we door de bomen het bos niet meer. Gelukkig had de school goede ervaringen met KluppluZ en werden we al gauw naar hen doorverwezen.

“De klik met onze dochter was er meteen en dat is het allerbelangrijkste” 

Rust 

Het eerste gesprek met KluppluZ voelde meteen goed. Fijn dat er naar je wordt geluisterd en dat je serieus wordt genomen. De klik met onze dochter was er ook meteen en dat is het allerbelangrijkste. Van KluppluZ kregen we hulp en ook praktische tips die ons goed hebben geholpen. We weten nu ook hoe wij er als ouders mee moeten omgaan. We zijn blij dat we de stap hebben genomen, het geeft ons veel rust.

Joyce, moeder van Eva

Terug