Hedy van de Ven

Ambulant begeleider, Pedagogisch professional

h.vandeven@kluppluz.nl http://www.linkedin.com/in/hedy-van-de-ven-27a920104

 

Ik werk als ambulant begeleider. Dat betekent dat ik één op één begeleiding bied aan kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Ik vind het ontzettend belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig en vertrouwd voelen. Dat is voor mij de basis om kinderen te kunnen helpen met de dingen die zij op dat moment moeilijk vinden. Ik ben er om een kind het zetje in de goede richting te geven, succeservaringen op te laten doen, om te zorgen dat het kind lekker in zijn of haar vel zit. Een lach op het gezicht van een kind brengen, zorgen dat ze glunderen van trots, dat is wat mijn werk zo leuk maakt! 

Ik werk al een aantal jaren als ambulant begeleider voor KluppluZ. Ik heb kinderen mogen begeleiden bij kinderdagverblijven en op basisscholen. Voorheen ben ik werkzaam geweest in de jeugdzorg, ik werkte voornamelijk in gezinshuizen. Nu werk ik naast mijn werk als ambulant begeleider, ook nog als pedagogisch professional in de kinderopvang. 

Dit is wat ouders mij schreven aan het einde van een begeleidingstraject: We willen je bedanken voor je inzet, je geduld, je knuffels en je aandacht. Jouw 1 op 1 aandacht is van onschatbare waarde. Onze dochter is hartstikke gek op je, ze boft enorm met jou!


Wat is het ontzettend fijn om te merken dat mijn werk zo gewaardeerd wordt!